Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis le dă indicații liberalilor: 'Fiţi hotărâţi! Construiţi-vă un program politic solid. Nu așteptați o campanie electorală'

klaus iohannis

Klaus Iohannis a afirmat, sâmbătă, că este nevoie de 'o alternativă raţională' în locul actualei guvernării, context în care a punctat că PNL trebuie să fie un partid unit, puternic şi solid. 

"Acest stil de conducere iraţional nu poate să continue. Este nevoie de o alternativă raţională, trebuie să faceţi tot ce se poate pentru a reinstaura raţionalitatea şi normalitatea în România. Pentru asta, (...) e nevoie ca PNL să fie un partid unit, puternic, solid. Şi puteţi! Fiţi hotărâţi! Construiţi-vă un program politic solid, puternic, serios. Fiţi uniţi şi puternici şi mergeţi (...) între oameni spuneţi-le că aveţi soluţii pentru economia românească, pentru finanţele publice din România, că ştiţi cum se face adevărata reformă administrativă, că pentru voi contează tinerii, că pentru voi contează românii din Diaspora, că pentru voi justiţia contează, oamenii trebuie să creadă că justiţia nu este doar eficientă, este dreaptă şi pentru asta să vă luptaţi. Spuneţi oamenilor că ştiţi cum trebuie guvernată ţara. (...) Nu aşteptaţi o campania electorală. (...) Eu mă lupt de la început pentru o Românie puternică, eruopeană, prosperă. Mă lupt pentru a îngrădi efectele nefaste acestei guvernări pesediste, lupt împotriva abuzurilor PSD ului, vă invit să faceți la fel. A mai rămas un singur lucru de lămurit. Eu mă lupt și vă întreb: sunteți alături de mine în această luptă? Sunteți alături de mine în această luptă?", a spus Iohannis, la reuniunea Consiliului Naţional al PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.