Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, MESAJ pentru noul secretar general ONU

iohannis

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis vineri, 14 octombrie a.c., un mesaj de felicitare noului Secretar General ales al Organizației Națiunilor Unite, domnul António Manuel de Oliveira Guterres.

Vă prezentăm în continuare textul mesajului:

„Excelența Voastră,

Îmi face o deosebită plăcere să vă transmit cele mai calde felicitări pentru alegerea dumneavoastră ca Secretar General al Organizației Națiunilor Unite, în urma deciziei unanime adoptate recent de Adunarea Generală.

Consider această numire ca o binemeritată recunoaștere a experienței dumneavoastră politice și diplomatice îndelungate și a unei cariere de prestigiu dedicate promovării eficiente a multilateralismului în relațiile internaționale. În egală măsură, această numire reprezintă actul final al unuia dintre cele mai transparente procese de selecție din istoria Organizației Națiunilor Unite. Îmi exprim deplina încredere în capacitatea dumneavoastră de a găsi cele mai bune soluții pentru problemele cu care se confruntă omenirea.

Doresc să vă asigur pe această cale de întreaga susținere din partea mea și a României în vederea promovării păcii, securității și dezvoltării durabile, în beneficiul întregii lumi.

Adresându-vă cele mai sincere urări de succes în importantul mandat care v-a fost încredințat, vă rog să primiți, Excelenţă, asigurarea înaltei mele consideraţii.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.