Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, mesaj pentru toată Europa: Sunt foarte curios să văd ce reacție au parlamentarii europeni/ VIDEO

Captură video
iohannis strasbourg

Președintele Klaus Iohannis susține sprijinirea Moldovei, mai ales acum după ce s-a decis să devină parte a Uniunii Europene. Șeful statului a declarat că se bucură că deschide seria de discursuri în cadrul dezbaterii „This is Europe” având un mesaj pentru parlamentarii europeni.

„Voi lansa o serie de idei pe care le-am elaborat în ultima vreme. Sunt foarte curios să văd ce reacție au parlamentarii europeni. Această dezbatere de tip „This is Europe” are o tradiție deja și cred că este un format care generează nu doar idei și dezbateri, ci și soluții.

Mă bucur că deschid seria dezbaterilor din acest an, un an extrem de important pentru UE, avem alegeri europene, dar avem și foarte multe alegeri în state membre.

Eu pledez pentru o Uniune puternică, consolidată, unită, solidară  pentru parcusrul în următorii ani a cetățenilor europeni”, a declarat Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis se va adresa, miercuri, plenului Parlamentului European, reunit în sesiune la Strasbourg, în cadrul dezbaterii „This is Europe”.

Şeful statului a fost invitat de preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, să participe la această dezbatere.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.