Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis: Numărul mare de legi ale Educației, adesea cu prevederi contradictorii, denotă că la noi se face politică educațională

presidency.ro
Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, că politica educațională din România se face după ureche, dând exemplu numărul de legi ale Educației, despre care susține că adesea au prevederi contradictorii.

"Din dorința de a găsi soluții pentru viitor, am lansat consultările din cadrul proiectului 'România educată'. Alternativa de a continua fără viziune în Educație este una de instituire a haosului. Numărul mare de legi ale Educației, adesea cu prevederi contradictorii, denontă că șa noi se face politică educațională după ureche. Chiar raportul lansat astăzi arată că multe eșecuri pot fi explicate prin politici nesănătoase și ineficiente. Riscurile unei abordări haotice sunt foarte mari și rezultatele pot fi foarte grave", a declarat Klaus Iohannis.

Declarațiile au fost făcute în cadrul evenimentul de lansare World Development Report: „Learning to Realize Education’s Promise”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.