Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis promovează o petiţie: 'Trebuie să spunem STOP'

iohannis birou semneaza

Preşedintele Klaus Iohannis ia atitudine într-o problemă care macină în continuare societatea din România şi nu numai. Şeful statului promovează o petiţie internaţională pentru egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi.

"Egalitatea de șanse între femei și bărbați este parte din progresul omenirii. Nu trebuie să închidem ochii în fața discriminării! Cu toții trebuie să spunem STOP și să dăm femeilor șanse egale în viață. În acest sens, am semnat, alături de alți șefi de stat, un angajament la nivel național pentru a acționa pe deplin în vederea atingerii acestui deziderat. Pentru a susține campania internațională ‪#‎HeForShe‬ și drepturile femeilor din România și din întreaga lume, vă invit să semnați, alături de mine, petiția online! http://www.heforshe.org/#take-action", scrie Iohannis pe Facebook.

HeForShe este o campanie care promovează egalitatea de gen, iniţiată de UN Women, parte a ONU. Scopul campaniei este acela de a mobiliza bărbaţi şi băieţi ca agenţi ai schimbării pentru atingerea egalităţii de gen şi susţinerea drepturilor femeilor,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.