Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis pune PRESIUNE pe PSD, după protestele care au zguduit sistemul sanitar: 'Această chestiune trebuie rezolvată de Guvern'

iohannis comisie

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, cu privire la protestele unor angajaţi din sistemul sanitar, că Guvernul ar trebui să aibă o gândire unitară şi să rezolve această chestiune.

"Aici se vede că nu există o gândire unitară la nivel de Guvern şi este păcat. Ar trebui să se formeze una. Această chestiune trebuie rezolvată de Guvern, nu poate fi aruncată în curtea absolut nimănui. Legislaţia este aşa cum este (...) şi apare instabilitate, apare neclaritate şi toate acestea duc la mişcări sociale care nu îmbunătăţesc absolut deloc climatul social. Până la urmă, statul funcţionează bine dacă există un climat social calm. Dacă toată lumea protestează, toată lumea schimbă legi, toată lumea vrea să arate că ştie mai bine, rezultatul este un declin", a spus Iohannis, la Parlament, conform Agerpres.

Preşedintele Iohannis a participat, miercuri, la sesiunea de deschidere a primului Summit parlamentar al Formatului Bucureşti (B9).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.