Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis sfidat. Unii liberali tropăie după guvernare/ SURSE

Președintele ales al României, dar încă co-președinte al PNL, Klaus Iohannis pare a fi sfidat în față de anumite facțiuni din vechiul PNL. Surse politice susțin pentru stiripesurse.ro că liberali cu ștate vechi încearcă să îl convingă pe președinte, dar și lideri de organizații că pentru PNL în acest moment cel mai bine ar fi să preia guvernare.

O întâlnire de armonizare a acestor poziții a avut loc chiar aseară la Phoenicia Grand Hotel din Capitală acolo unde a avut loc o reuniune restrânsă a vechilor liberali pentru o acțiune comună în vederea accederii spre guvernare.

Potrivit convocatorului semnat de un anume Gabriel Tănase  se spune doar că invitația are ca scop: "la un pahar de vorbă într-unul din restaurantele Phoenicia Grand Hotel". În fapt au fost discuții despre cum se poate ajunge mai repede la guvernare.

Capul operațiunii ar fi potrivit acelorași surse chiar coordonatorul PNL București, senatorul Teodor Atanasiu. La întâlnire au participat și alți vechi lideri ai PNL și liberali vechi.

Interesant sau nu e că întâlnirea are loc chiar în casa celui mai important sponsor al PSD după cum se vorbește în lumea politică. Potrivit acestor informații vehiculate în spațiul politic, Mohammad Murad, patronul imperiului Phoenicia ar fi fost cel mai important sponsor al campaniei PSD.

PS - Și încă un mic indiciu: La începutul săptămânii unul din vicepreședinții vechiului PNL (altul decât cel pomenit mai sus) i-a propus lui Klaus Iohannis să se forțeze intrarea la guvernare. Răspunsul președintelui ales al României: "Ieși afară acum și închide ușa după tine!", susține un martor ocular pentru stiripesurse.ro

De reținut că cei doi co-președinți, Klaus Iohannis și Vasile Blaga au declarat după întâlnirea grupurilor parlamentare și după ședința BPN al PNL că PNL nu va intra la guvernare decât după alegeri parlamentare și că nu va apela la metoda schimbării majorității prin traseism politic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.