Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis şi Blaga, în luptă cu lăcustele

Discursul lui Iohannis a avut un element surpriză. Candidatul ACL a declarat că la alegerile din noiembrie nu se va bate cu Victor Ponta. Totuşi, Victor Ponta a fost principala ţintă de atac, premierul fiind considerat imaginea unui adevărat sistem.

La aceste alegeri eu nu mă bat cu persoana Victor Ponta, ci cu un fel de a face politică şi cu sistemul pe care el îl reprezintă. Şi mă voi bate cu toţi cei care continuă politica scandalului, a vorbelor goale, a promisiunilor false şi lipsei de rezultate. Păcat că un om atât de tânăr a dezamăgit şi a ajuns atât de repede şi atât de uşor prizonierul unui sistem, un sistem care distruge mediul privat pentru a-i ţine pe oameni în sărăcie şi cu mâna întinsă la stat, un sistem care dispreţuieşte educaţia pentru a-i ţine pe oameni în ignoranţă şi distruge viitorul tinerei generaţii, un sistem corupt care nu ţine cont de voi, ci doar de găştile de partid, de interese şi clientelă”, a spus Iohannis, potrivit Mediafax.

Dacă Iohannis a afirmat că nu se luptă cu Victor Ponta, Vasile Blaga a afirmat clar care este adversarul: lăcustele lui Dragnea. „Sibiul este un oraş înfloritor, iar Teleormanul este pârjolit de lăcustele lui Dragnea. Proiectul nostru este România lucrului bine făcut. Vrem o Românie fără circ, fără atâta vorbărie, dar pentru asta avem nevoie de un preşedinte care să convingă românii prin fapte, nu prin vorbe, avem nevoie de un preşedinte care să demonstreze că va putea reconstrui această ţară, că o va putea occidentaliza”, a declarat Blaga, conform Agerpres.

Alături de Klaus Iohannis, la Craiova, s-au aflat, între alţii, Vasile Blaga, Gheorghe Falcă, Ludovic Orban, Mihai Răzvan Ungureanu. Potrivit estimărilor jandarmilor, aproximativ 20.000 de persoane au participat la mitingul ACL de la Craiova, organizat în zona Sălii Polivalente. Au fost prezenţi membri şi simpatizanţi PNL şi PDL din Dolj, Olt, Dâmboviţa, Vâlcea, Argeş, Teleroman, Giurgiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.