Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis spune că nu demisionează, deși sondajele arată că nici măcar nu va ajunge președinte

Klaus Werner Iohannis se vede deja câștigător, deși ultimele sondaje îl arată cu mult în urma lui Victor Ponta. Candidatul ACL a vorbit duminică despre faptul că nu ar fi dispus să demisioneze în 2016, pentru corelarea mandatelor parlamentare cu cel prezidențial. Această afirmație vine la scurt timp după ce prezidențiabilul ACL a lăsat să se înțeleagă că va ignora un eventual verdict de incompatibilitate din partea Înaltei Curți.

Aflat în campanie la un festival gastronomic din Timișoara, Iohannis le-a spus celor prezenți că“după ce voi fi ales, unul din primele lucruri va fi să vizitez Timişoara”, aceasta în condițiile în care cea mai recentă cercetare sociologică îl poziționează pe candidatul ACL la mai mult de 10 procente în urma lui Victor Ponta.

‘Fotografia’ startului de campanie realizată de GSS Avangarde, în ultima săptămână din septembrie, îl arată pe Victor Ponta pe primul loc, cu 42% din intenția de vot, urmat de Klaus Werner Iohannis, cu doar 28%, Călin Popescu Tăriceanu, cu 8%, și Elena Udrea, cu 5 procente.

Ordinea candidaților în preferințele electoratului reflectă și intenția de vot pentru partidele politice. Dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri parlamentare, alianța PSD-UNPR-PC ar obține 42%, ACL - 30%, PMP - 7% și UDMR - 5%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.