Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, taxat pentru ultimul gest: Niciun preşedinte nu şi-a permis...

iohannis sotie

Deşi zburdă la înălţimea celor 75% încrede din partea românilor, Klaus Iohannis are parte şi de critici. Unul dintre principalii săi detractori este jurnalistul Ion Cristoiu. Ultimul gest al preşedintelui, cel de a pleca într-un concediu de Paşte de 10 zile, în Madeira, îi aduce critici dure din partea lui Cristoiu.

Vezi şi: SURSE Am aflat unde a făcut Paștele Klaus Iohannis + Unde pleacă luni

"Prea Mult Alesul, vîrît pe gîtul românilor drept neamț, vrea să ne tragă pe sfoară mai ceva ca un jucător de Alba neagra. Paștele Catolic, de care a beneficiat bugetarul Klaus Iohannis, a avut loc în zilele de 5 și 6 aprilie 2015. Din 7 aprilie 2015, nici un bugetar, fie el și catolic, nu poate beneficia de vacanța de Paști, fără a risca să i se taie zilele de 7, 8, 9 și 10 aprilie din salariu. Socotind c-a avut zile libere de Paștele catolic și, evident, va avea zile libere și de Paștele ortodox (chiar dacă ar veni la Cotroceni, n-ar avea cu cine să lucreze, deoarece angajații Administrației prezidențiale beneficiază de zilele libere de Paști), Bugetarul numărul unu al Patriei și-a luat 10 zile libere de Paști.

Vezi şi: Pe urmele lui Klaus Iohannis! Imagini din locul în care familia prezidențială își face vacanța

După numai o sută de zile de președinție, Klaus Iohannis și-a luat consoarta și-a șters-o în vacanță. Nu oriunde, ci într-una din insulele de lux ale lumii: Madeira. Comunicatul ne asigură că președintele continua să-și îndeplinească și în Madeira atribuțiile constituționale. Asta înseamnă că, pe banii statului, Klaus Iohannis a luat cu el, în insula de lux din mijlocul Atlanticului, o armată de angajați care să-i asigure protecția și legăturile secretizate cu țara.

Nici un președinte postdecembrist nu și-a îngăduit să-și ia vacanță de Paști de o asemenea întindere – 10 zile – și cu atît mai puțin nu și-a îngăduit vacanțe luxoase, în insule de nababi. Klaus Iohannis înscrie în Istoria postdecembristă o premieră", scrie Cristoiu pe blogul personal.

Vezi şi: Klaus Iohannis a fost dat de gol de presa din Portugalia

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.