Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis transmite un mesaj critic țărilor care ezită să mai ajute Ucraina/ VIDEO

iohannis bruxelles

Președintele Klaus Iohannis transmite un mesaj cu subînțeles chiar din plenul Parlamentului European pentru țările care încep să aibă ezitări în a mai ajuta Ucraina în războiul cu Rusia. Integritatea teritorială a Ucrainei nu poate face obiectul oboselii, a transmis șeful statului.

„O altă linie de acțiune evidentă este aceea de a continua să susținem Ucraina. Trebuie să fim alături de Ucraina și de poporul său. Eu am această convingere în pofida anumitor voci care invocă o oarecare oboseală, o uzură legată de solidaritate.

Apărarea democrației, a integrității teritoriale și a suveranității precum și a ordinii internaționale bazate pe norme nu poate să facă obiectul niciunui fel de uzură sau de oboseală.

România rămâne angajată în acest efort comun. Suntem foarte implicați în susținerea Ucrainei, precum și a Republicii Moldova care este puternic afectată de criza din regiune”, a declarat Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a adresat, miercuri, plenului Parlamentului European, reunit în sesiune la Strasbourg, în cadrul dezbaterii „This is Europe”. Şeful statului a fost invitat de preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, să participe la această dezbatere.

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.