Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis validat de CCR citeaza din Obama: Da, se poate!

ccr ioahnnis

Presedintele ales Klaus Iohannis a fost validat vineri de Curtea Constitutionala (CCR). In discursul sau Iohannis a citat din presedintele SUA Barack Obama. El le-a transmis romanilor ca "Da, se poate!" (n.r. Yes, we can!)

"Multumesc dumneavoastra pentru celeritatea judecarii acestei spete importante nu doar pentru mine ci si pentru Romania. Multumesc BEC pentru gestionarea foartea buna a procesului electoral. Multumesc tuturor celor care au votat pe 2 si 16 noiembrie si in mod deosebit celor care m-au votat pe mine. A fost un vot foarte puternic, ii asigur pe toti ca l-am inteles. Vreau sa remarc ca acum dupa 25 de ani de la Revolutia romana se incheie o etapa. Iata ca romanii prin votul lor au spus foarte clar: stop si de la capat. Viziunea mea s-a impletit fericit cu asteptarile romanilor. Privesc cu toata raspunderea drumul greu care ne asteapta la capatul caruia se afla Romania puternica si prospera. Le spun romanilor ca da, se poate!, se poate construi o Romanie puternica si prospera vom construi Romania lucrului bine facut in timp si pas cu pas", a spus Iohannis.

La eveniment participa mai multi lideri ai noului PNL printre care: Vasile Blaga, Mihai Razvan Ungureanu, Alina Gorghiu, Eduard Hellvig, Dan Motreanu, Marian Petrache si altii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.