Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Caramitru mută rapid: Teatrul Naţional Bucureşti reia spectacolele în toate sălile, din 5 februarie

Capital
TNB

Teatrul Naţional "I.L. Caragiale" din Bucureşti anunţă reluarea spectacolelor în toate sălile, din 5 februarie, cu respectarea tuturor normele în vigoare, impuse de pandemia de Covid-19. Sălile vor putea fi ocupate în proporţie de 30% din capacitate, potrivit instituţiei.

"Noi suntem pregătiţi de a relua cât mai repede stagiunea. Avem nevoie de asta din toate punctele de vedere. Sufleteşte, moral, profesional, financiar… Instituţia teatrală, fără activitate specifică, nu poate fi justificată ca o fiinţă vie, cum credem noi că este. Pentru noi, este vital să aflăm că putem deschide stagiunea”, a declarat managerul TNB, Ion Caramitru.

Citește și: Mesaj de la Muntele Athos, în privința vaccinului anti-Covid: ‘Este produs forțat, în condițiile în care lipsesc încă multe informații despre biologia coronavirusului’

Începând din 5 februarie, Teatrul Naţional "I.L.Caragiale" programează reprezentaţii în toate sălile, scrie news.ro.

Între primele spectacole pe care le veţi putea vedea începând cu această dată se numără: "Jurnal de România.1989" - premieră a verii 2020 la TNB şi "Noii infractori" (la Sala Mare), "Preşul" şi "Frumos e în septembrie la Veneţia" (Sala Studio), "Orchestra Titanic" şi "Omul care a văzut moartea" (Sala Pictura), la Atelier - cel mai nou spectacol, "Incognito", de Nick Payne, precum şi "Anonimul veneţian", sau "20 de ani în Siberia", aşadar o paletă largă de oferte repertoriale, întregită, la Sala Media, unde, duminică, de la ora 11.00, "Magicianul Poveştilor" îi invită pe cei mai mici dintre spectatorii TNB la o reîntâlnire cu "Jocul de-a Teatrul şi lumea basmelor româneşti".

Citește și: Valeriu Gheorghiță: Nu cred că anul viitor vom mai avea o altă campanie de vaccinare

Programul complet al următoarei perioade este publicat pe pagina de internet a teatrului, www.tnb.ro, în Calendar.

Biletele se pun în vânzare la Casa de bilete a TNB începând de sâmbătă, 23 ianuarie, ora 11.00, precum şi online, pe platforma www.mystage.ro.

Citește și: Raed Arafat: ‘Pentru școli ultima analiză se va face la începutul lui februarie pentru a decide definitiv care va fi abordarea’

Programul Casei de bilete a TNB în perioada 23 ianuarie - 4 februarie: între orele 11.00 - 18.00, iar luni, 25 ianuarie de la ora 10.00, la ora 16.00. În zilele de 5,6 şi 7 februarie - de la ora 10.00 la ora 19.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.