Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu a răbufnit după vizita lui Zelenski în România: 'O catastrofă / Nu există așa ceva'

Ion Cristoiu

Ion Cristoiu, publicist și scriitor, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta a vorbit despre vizita lui Volodimir Zelenski în România, pe care o caracterizează ca fiind „o catastrofă”.

„Vizita lui Zelenski este o catastrofă. A venit un oaspete străin și s-a dat o declarație comună. Dintre cele 21 de puncte, numai 4 se referă la interesele comune. Restul transformă România într-o cămară, o cameră de dos a Ucrainei. Din această declarație comună rezultă în felul următor: statul român s-a înființat ca să ajute Ucraina. Nu există așa ceva. Fac o declarație comună și vorbesc și despre interese comune. În această declarație sunt angajamente ale statului român, din care rezultă că va fi un parteneriat strategic. Un astfel de parteneriat este unul pe 100 de ani. Nu există așa ceva între două state. Și Ucraina trebuie să ofere ceva. Nu pot să transform scopul existenței României, acestei națiuni, să ajute Ucraina”, a declarat scriitorul Ion Cristoiu.

Președintele Ucrainei a ajuns marți, 10 octombrie, la București, pentru prima dată de la începutul războiului declanșat de Rusia și s-a întâlnit cu președintele Klaus Iohannis, cu șefii celor două camere ale Parlamentului și cu premierul Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.