Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu are o IPOTEZĂ EXPLOZIVĂ: Cum ar fi Klaus Iohannis implicat în SCANDALUL de la DNA

www.mediafax.ro
iohannis kovesi

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) e zguduită din temelii. Înregistrările cu Mircea 'Portocală' Negulescu și cu șeful DNA Ploiești, Lucian Onea, au inflamat clasa politică şi nu numai. Jurnalistul Ion Cristoiu vine cu o altă teorie în privinţa acestor dezvăluiri. Acesta spune că preşedintele Klaus Iohannis ar fi fost adevăratul beneficiar al falsificării probelor şi a dosarelor de la DNA Prahova.

Citește și: O lege care va intra în vigoare peste trei luni va face prăpăd: Mii de români sunt vizați – ce trebuie să facă pentru a nu fi sancționați

"Sebastian Ghiţă a fost manipulat aseară la Antena 3 să spună. Dosarul acesta în care s-a născocit o probă falsă e un dosar pentru care Ghiţă a fost chemat la DNA şi în care era vorba de o fraudă comisă în alegerile prezidenţiale din 2014 din Moldova. Operaţiunea nu e produsul dement al celor doi, operaţiunea cu plicul. Trebuia forţat Ponta să demisioneze din funcţia de premier ca Iohannis să îşi pună Guvernul lui. E o operaţiune politică a binomului Coldea-Kovesi. I-au oferit lui Klaus Iohannis şansa de a avea Guvernul lui. Avem de-a face cu o operaţiune de falsificare de probe în scopuri politice. Au primit ordin să îl înhaţe pe Ghiţă", a tunat Cristoiu în direct la RTV.

Citește și: Plan ambițios pentru România: Ce și-a propus premierul Viorica Dăncilă

Şi asta nu e tot. Jurnalistul lorveşte dur atât în DNA, cât şi în cei de la PSD. "Trei sferturi dintre dosarele DNA sunt pe denunţuri ale unor martori falşi, martori protejaţi care nu există. PSD nu a făcut, niciun comunicat măcar. Doar vorbe. Klaus Iohannis probabil va respinge revocarea din funcţie. Dezvăluirile de aseară sunt de închisoare", a mai spus Cristoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.