Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu, atac la Rares Bogdan in scandalul Udrea

Jurnalistul Ion Cristoiu l-a criticat miercuri pe jrunalistul Rares Bogdan pentru atitudinea pe care acesta a avut-o fata de Elena Udrea, in special in seara retinerii sale. El aminteste ca Rares Bogdan a avut-o invitata pe Elena Udrea la o aniversare a sa, tocmai de aceea critica atitudinea lui de acum fata de Udrea.

"În așteptarea a ceea ce televiziunile de știri au considerat drept secvența postdecembrismului – ieșirea Elenei Udrea de la DNA în cătușe- am butonat pentru a vedea ce se mai spune prin studiouri.

Las deoparte dezlănțuirea lui Rareș Bogdan împotriva Elenei Udrea, dezlănțuire care m-a făcut să arunc o privire asupra Jurnalului, din care se conturează o altă relație între Domnul și Doamna. O relație care a făcut ca Elena Udrea să fie invitată la sindrofia consacrată Aniversării zilei de naștere a lui Rareș Bogdan.

Cum pot fi unii juni parveniți peste noapte la funcții în București!

Păi cum de a invitat la ziua sa de naștere Rareș Bogdan o persoană pe care azi n-o mai scoate din coruptă?!", se intreaba ironic Cristoiu.

El critica si atitudinea Adrianei Saftoiu care s-a aflat la un moment dat in cercul Elenei Udrea si al lui Traian Basescu.

"Ce m-a amuzat la multe comentarii din studiouri, inclusiv la cele zise de Adriana Săftoiu, pe care n-o știam atît de lipsită de bun simț încît să nu tacă atunci cînd vine vorba de relația Traian Băsescu - Elena Udrea, pentru că ne vom aminti cum a ajuns bărbățelul ei ditamai director la SIE, a fost incapacitatea de a pricepe jocul făcut de Elena Udrea", a scris Cristoiu pe blogul personal.

sursa foto: qmagazine.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.