Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu CITEAZĂ dintr-un document SECRET realizat de un fost șef al MI 6 - Serviciile secrete care funcționează pe la spatele românilor

Ion Cristoiu

Acuzații incendiare lansate de jurnalistul Ion Cristoiu, pe baza concluziilor unui raport secret realizat de firma britanică privată de Intelligence SC Strategy, condusă de fostul șef al MI- 6 Sir John Scarlett privind activitatea serviciilor secrete, inclusiv pe teritoriul României. Ion Cristoiu susține că în România funcționează mai multe servicii secrete, despre care românii nici măcar nu au idee, conform unei postări de pe blogul jurnalistului.

Citește și: Victor Ponta anunță BREAKING NEWS: 'Ponta îl laudă pe Dragnea: Da, chiar îl laud!'

"Fenomenul are următoarele explicații:

Statul paralel sau Sistemul instituțiilor de forță și control nu e alcătuit doar din SRI și DNA. Pot fi folosite ca Stat paralel și alte instituții de forță, de la Parchetul General pînă la ANAF.

Pe teritoriul României acționează și alte servicii secrete decît SRI. În orice moment un astfel de serviciu poate încăpea pe mîna premierului sau a președintelui sau a unei grupări din partidul de Guvernămînt.

În cadrul SRI, dar și DNA sînt posibile mai multe grupuri sau oameni ai mai multor puternici ai zilei. Am urmărit cu atenție Dosarul DIPI, întocmit de Florica Mirică, dosar clasat în chip corect de șefii Floricăi Mirică. La vremea respectivă SRI a fost deranjat de această anchetă, mai ales că șeful DIPI fusese ofițer SRI. Nu-i exclus ca Florica Mirică să fi acționat la alte ordine decît cele ale Binomului.

Pe teritoriul României acționează antene ale mai multor servicii secrete străine. Unele adversare, precum FSB, altele prietene, precum CIA, BND, MI6, MOSSAD, DGSE. Aceste servicii au interese proprii și, așa cum se vede din serialul Divizia Berlin, deseori ajung la conflicte violente. Nu-i exclus ca fapte care nouă ni se par inexplicabile să-și aibă cauza în bătălii de pe teritoriul nostru prin intermediul nostru duse de servicii străine mai mult sau mai puțin amice. O ipoteză destul de solidă dacă ne gîndim de exemplu că SUA sînt în război rece cu Germania și prin urmare CIA poate fi în război cu BND-ul. Să adăugăm acestei realități și una, zisă de Intelligence, acțiune sub steag străin. Cîți dintre politicienii occidentali cu care stau de vorbă ai noștri ca și cu niște parteneri nu sînt în realitate recrutați de ruși? Și cîți politicieni, jurnaliști, vedete ale vieții noastre publice nu sînt pentru serviciile străine pe post de useful idiot?", scrie Ion Cristoiu.

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.