Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu, despre COVID-19: M-aș infecta voit, dacă aș fi mai tânăr / Certificatul de imunitate e soluția extraordinară

bzi.ro
cristoiu

Ion Cristoiu consideră că este nevoie de măsuri urgente pentru ca economia să fie repornită și oamenii să iasă din case. El mai spune, citat de Mediafax, că o variantă ar putea să fie acordarea unui „certificatul de imunitate”. Cristoiu susține că s-ar infecta de bunăvoie cu COVID-19 dacă ar fi mai tânăr:

  • „Există situația și în Marea Britanie – o altă inițiativă, testarea în masă. Pe lângă faptul că îți dă un certicat de imunitate, vor introduce testarea, așa cum se face cel de beție de poliția rutieră, merge în trafic, te oprește Poliția și prezinți, îți face test pe loc, la fel ca și fiola. Dacă ești bolnav te duce la izolare, dacă nu, mergi la spital și îți dă certificat de imunitate. Sunt unul dintre puținii care am pledat încă de la declanșarea crizei pentru soluții de continuare a vieții sau ieșire din criză, prin găsirea, dacă nu a unui vaccin, a unei soluții, că dacă o parte a națiunii stă în casă, cealaltă trebuie să muncească.
  • Oamenii nu mai pot să stea în casă, sunt oameni activi, oameni cu mari probleme, nici nu vreau să mă gândesc că uneori e mai grav să stai acasă și să te gândești că pensiunea dă faliment, că ai de plătit, sau că te-ai îmbolnăvit de coronavirus. Ești angajatul unei firme, dă faliment și te gândești să mergi undeva să câștigi. Cea mai bună formulă este certificatul de imunitate. Sunt dușmanul virusologilor, sunt înnebuniți după rating și simt nevoia să fie prăpăstioși, vin să dea reguli aberante, dacă unul spune că trebuie să ne dăm cu clor pe tălpi, altul vine și zice ...”nu, trebuie să ne dezbrăcăm”.
  • Trebuie neapărat să apară și pe tv medici normali la cap, care nu sunt bolnavi de vedetism și care trebuie să ne dea soluții. Nu numai economia românească are nevoie de o mică pornire, ci chiar oamenii. Tot prăpăstioșii au spus că nu că dacă te îmbolnăvești nu e adevărat că devii imun. Cred că ar fi caz unic în istorie. Au fost puține cazuri în China, dar după o minimă cercetare s-a dovedit că ei nu se imunizaseră, testul era fals, când s-a făcut din nou, s-a descoperit că de fapt nu se vindecase. Certificatul de imunitate e soluția extraordinară.
  • Dacă aș fi mai tânăr, m-aș infecta voit, în loc să stau cu nesiguranța că mă îmbolnăvesc. Certificatul dă, nu doar posibilitatea de a munci, dar și de a fi liber. Poți merge într-un loc numai cu coronavirusați și știi că nu te mai poți îmbolnăvi. E greu de imaginat cât de liber, puternic se simte un om care știe că, indiferent ce face, nu va fi atins din nou de virus”

Vez si: SURSE - Culisele pactului parlamentar fără PNL .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.