Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu, despre Klaus Iohannis: Electroratul îi cere lucruri imposibile: să dea lovituri de stat, să-l aresteze pe Dragnea

ion cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu susține că discursul președintelui Klaus Iohannis din ultima perioadă este centrat exclusiv pe teme de justiție, lucru care riscă să îi aducă prejudicii de imagine șefului statului.

„E foarte interesant ce politică proastă a adoptat Klaus Iohannis. De un an și ceva, discursul lui se rezumă numai la justiție. El e președintele procuror. Mai sunt și alte proiecte, ești președintele României, este anul centenar. La el nu există chestia aceasta. În această chestiune, el încearcă să fie reprezentantul numai acestei minorități. Ei își cer numai anumite lucruri pe care tu nu poți să le faci dacă ești președinte. El a fost obligat și de marile puteri să respecte Constituția. Electoratul acesta așteaptă de la el să fie un fel de Stalin. Ar fi mult mai bine să ia chiar și din electoratul PSD. În condițiile în care PSD nu a dus campanie împotriva lui, el poate să ia și de la PSD. El s-a tranformat în reprezentantul cu geaca roșie. Dar acest electorat mic îi cere lucruri imposibile, să dea lovituri de stat, să-l aresteze pe Dragnea”, a declarat Ion Cristoiu, conform Antena 3.

Citește și: Banca Mondială anunță care vor fi cele mai dezvoltate orașe ale României - Unde vor migra masiv românii în următorii ani .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.