Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu, DEZLĂNȚUIT: Institutele de sondare publică sunt PROSTITUATE cu aere de virgină!

2.bp.blogspot.com
ion cristoiu

Ieșire extrem de dură a jurnalistului Ion Cristoiu după un sondaj IMAS în care PNL scade în preferințele electorilor, în vreme ce PSD prinde aripi. Cristoiu spune că sondajul e o manipulare pentru a se forța organizarea de alegeri anticipate.

"De mai mulți ani nu cred în sondajele de opinie și în dosarele DNA. Institutele de sondare a opiniei publice sînt asemenea jineteras din Cuba. Așa cum am scris într-un eseu mai amplu, Jineteras (caveleristele) nu sînt prostituate în sensul celor din alte părți ale lumii. Spre deosebire de prostituatele din alte părți ale lumii, jineteras nu lasă clientului o clipă impresia că se culcă cu el pentru bani. Pe parcursul relației cu clientul, evident turist străin și evident cu bani, jinetera se poartă ca o iubită adevărată.

Citește și: AFACERE PROSPERĂ, chiar sub nasul autorităților: Vânzarea de permise FALSE înflorește ONLINE

Îl însoțește pe tot timpul șederii în Cuba, îl ascultă vorbind de familia sa de acasă. Jineteras sînt îmbrăcate decent. Nu de puține ori îl duce pe client la părinți să-l prezinte. Multe dintre ele sînt profesoare, doctorițe, intelectuale din Havana sau venite la Havana, chiar cu acordul soților sau iubiților, pentru a face rost de valută. La fel și institutele de sondare a opiniei publice. Nu sînt prostituate pur și simplu. Sînt prostituate cu aer de virgine. Sînt plătite de clienți sau de cele mai multe ori de SRI și SIE, singurele instituții din România care nu dau seamă nimănui nici de cum fac rost de bani, nici de cum îi cheltuie.Prestația pentru clienți, ca și la jineteras, se ascunde sub ipostaza de cercetare științifică", scrie Ion Cristoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.