Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu, după ce s-a zvonit că Viorica Dăncilă va DEMISIONA: 'Au ales o formulă și mai rea. E un pas catastrofal al PSD'

2.bp.blogspot.com
ion cristoiu

Ion Cristoiu a comentat, la România TV, zvonul că Viorica Dăncilă a fost convinsă de Marcel Ciolacu să demisioneze de la șefia PSD, în schimbul funcției de președinte al Organizației de Femei a PSD, dar și un loc în viitorul parlament. Conform gazetarului, Dăncilă putea avea o ieșire demnă din scenă, dacă demisiona duminică. Ar fi fost bine și pentru PSD, care ar fi dat, în acest fel, un semnal că este gata de schimbare.

”Normal ar fi fost ca Viorica Dăncilă să fi demisionat duminică, ieșea demn și arăta că PSD poate să se schimbe. O altă variantă e în CEX, unde o debarcă sau nu. Așa, negocieri în sufragerie, e o imaginea și mai rea decât dacă se luau la pumni în CEX. Au ales o formulă și mai rea. E un pas catastrofal al PSD. Ei nu au înțeles nimic din ce s-a întâmplat pe 26 și, mai ales, ieri. Un partid ca PSD nu își poate clarifica șefii printr-o negociere acasă. De ce să demisioneze ea, dacă se roagă de ea?”, a declarat Ion Cristoiu.

Citește și: Oreste îl ‘curentează’ pe Mircea Badea, după victoria lui Klaus Iohannis: Bravo, 5 secunde, ai înfrânt și de data asta! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.