Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu îi trage frâna lui Nicușor Dan: S-a schimbat FUNDAMENTAL campania la Capitală. PNL devine ca PSD

bzi.ro
cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu susține că intrarea în cursa pentru Capitală a lui Traian Băsescu, dar și a lui Călin Popescu Tăriceanu schimbă fundamental jocul, care nu se mai dă doar între PSD și PNL. Cristoiu arată că PNL a împânzit Capitala cu afișe, o veche strategie a celor de la PSD, care satura electoratul și care acum i-ar putea dăuna lui Nicușor Dan.

Citește și: SONDAJ Sociopol la București. Gabriela Firea conduce autoritar în preferințele populației. Traian Băsescu vine puternic. Nicușor Dan pe tobogan

”Intrarea celor două noi personalități pentru cursa fotoliului Capitalei, schimbă fundamental campania electorală. Campania electorală va fi pe tip. Adică nu doar pe proiecte, va fi și pe măsura în care îmi inspiră mie încredere că va face. Din acest punct de vedere, strategia de până acum, că așa era -se unește toată dreapta, se năpustește asupra ciumei roșii întruchipată de Gabriela Firea- și votăm politic.

De data aceasta discuția și votul va fi altfel. Nu ai cum. Traian Băsescu, Tăriceanu și Gabriela Firea dacă ar binevoi să se apere mai puțin și să vorbească mai mult de proiectele Bucureștiului, că nu mă interesează ce spun adversarii, atunci și el trebuie să îmi inspire încredere. Nu poate să facă asta dacă vine cu doi inși și te trece pe foaie.”, a zis Cristoiu.

”Și o singură observație. Am văzut că Gabriela Firea nu mai face greșeala pesedistă din toate vremurile de a pune panouri, să se sperie caii în București, nu mai e așa plină. Pe când PNL face o greșeală punând prea multe panouri cu Nicușor Dan, PNL începe să fie PSD de pe vremuri. Am dat doar câteva exemple. Și observația părintească, în aceste condiții, cu noii intrați în joc: S-a schimbat ceva. Nu trebuie să mai asculți de consilieri”, a adăugat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.