Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu îl acuză pe Liviu Dragnea că a dinamitat o mutare istorică a României

Inquam Photos/ Octav Ganea
Liviu Dragnea

Jurnalistul Ion Cristoiu spune că liderul PSD Liviu Dragnea a reuşit să dinamiteze eforturile României de a obţine sprijin pentru un loc nepermanent în Consiliul de Securitate al ONU, potrivit Mediafax:

  • „O să vă spun ceva la care nu am scris încă și n-a fost sesizat (...) Puțină lume știe că noi acum avem o problemă și anume la începutul lui iunie se alege membrul nepermanent în Consiliul de Securitate al ONU. Și noi suntem la dispută cu estonienii. Povestea cu acea ambasadă care ba se mută, ba nu se mută ne-a adus nouă mari pagube în bătălia cu estonienii, deci e vorba de bătălia la nivel de ONU, pentru că la nivel de ONU nu contează americanii, contează numărul de voturi.
  • Între timp, am înțeles, și vă dau și ca știre din surse, că Ministerul de Externe reușise să răstoarne, adică era chiar în favoarea noastră...Deodată, domnul Liviu Dragnea se întâlnește cu ambasadorul palestinian, că se întâlnește nu e nicio problemă, că ambasadorul spune că n-are de gând să mute, că așa i-a spus Dragnea, dar nu înțeleg de ce Dragnea a venit după asta și a spus că ambasadorul minte. Deci ați înțeles, deci domnul Dragnea probabil că fără să vrea, sfătuit de niște băieți de acolo, a făcut un gest care iar a stricat ploile noastre.
  • Noi am reușit, noi, băieții noștri, să ia bob cu bob și în bătălia cu Estonia, noi avem o bătălie. Sunt doi concurenți, România și Estonia. Un timp după povestea cu ambasada estonienii trecuseră pe primul loc, da? Și atunci, noi reușisem în ultimul timp, mai ales că am împins în plan secund povestea cu ambasada, nu se mai discuta, iar i-am luat la rând, știți cum e, Qatar, toate alea, țările arabe. Și a zis bine, mă, votăm cu voi.
  • Între timp ce l-a apucat pe Dragnea să se întâlnească cu ambasadorul palestinian că putea să se întâlnească după 8 iunie sau când dracului o fi data aia? Și atunci a creat din nou o răsturnare, asta e știrea pe care o dau eu”, a dezvăluit Ion Cristoiu.

Citește și: Transfer de proporții: Sute de membri Pro România s-au înscris în PSD .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.