Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu îl NIMICEȘTE pe Nelu Tătaru: ministrul a MINȚIT privind introducerea de noi restricții în Franța

ion cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu demască o minciună promovată de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, pentru a justifica prelungirea stării de alertă. Tătaru a informat greșit populația că în Franța se introduc noi restricții, probabil pentru a justifica dorința PNL de a prelungi starea de alertă.

Citește și: NEBUNIE în Vama Nădlac - Cozi KILOMETRICE, oamenii așteaptă cu ORELE să intre în țară

"Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, luni dimineața, că Franța reintroduce măsuri de restricții. Și Klaus Iohannis a dat, mai demult, o declarație neadevărată despre Franța, de au fost nevoiți oficialii de acolo să-l corecteze.

Într-o intervenție la Digi24, ministrul a spus că dacă Parlamentul nu votează prelungirea stării de alertă se vor găsi alte pârghii.

„Va trebui să găsim o soluție administrativă în care să putem pune aceste restricții. Gândiți-vă că tot ce înseamnă țări din jur, mă uitam și la Anglia, mă uitam în Franța, mă uitam la cele pe care nu le avem deocamdată pe lista celor care sunt exceptate de la izolare, reintroduc nişte măsuri de restricţii. Asta ne arată că pe continentul european încă se întâmplă ceva”, a afirmat ministrul.

Citește și: NEBUNIE în Vama Nădlac - Cozi KILOMETRICE, oamenii așteaptă cu ORELE să intre în țară

Preşedintele Emmanuel Macron, s-a adresat, duminică seara, francezilor și i-a asigurat că accelerează planurile de eliminare a restricțiilor pentru a relansa cât mai repede activităţile economice. „Lupta împotriva epidemiei nu s-a încheiat, dar sunt bucuros de această primă victorie împotriva virusului (…) Singurul răspuns este să construim un model economic mai puternic, să muncim şi să producem mai mult, pentru a nu ne baza pe ceilalţi ”, a spus președintele francez.

Emmanuel Macron a încurajat poporul francez: „Începând de mâine, vom întoarce pagina primului act, din toate punctele de vedere, în criza cu care ne confruntăm. Ne vom bucura din nou de plăcerea de a fi împreună, de reluarea deplină a activităţilor de lucru, dar şi de divertisment, de relaxare. Vom regăsi arta de a trăi, gustul libertăţii. Ne vom bucura din nou deplin de Franţa”.

Președintele a anunțat deschiderea granițelor cu țările europene și de la 1 iulie și cu alte state din afara UE. De azi, 15 iunie, se deschid complet restaurantele și cafenelele. Din 22 iunie vor fi deschise școlile și grădinițele.

De asemenea, preşedintele francez a promis că nu vor fi transferate populaţiei, prin impozite, costurile de susţinere a companiilor şi a locurilor de muncă în timpul celei mai grave crize economice de la cel de-al Doilea Război Mondial", scrie Ion Cristoiu pe blogul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.