Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu, ipoteză incendiară: Lui Marcel Ciolacu i se pregătește debarcarea. Este sub asediu!

bzi.ro
cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu susține că cineva are interes să întrețină și chiar să dea amploare protestului fermierilor și transportatorilor, tocmai pentru a-l disloca pe Marcel Ciolacu. Cristoiu arată că acest protest era pe final, dar Nicușor Dan a aprobat un mare miting în București, răspunzând la o cerere făcută de un apropiat al Dianei Șoșoacă. Jurnalistul arată că întreg jocul se face pentru a-l discola pe Marcel Ciolacu, care se află în situația lui Nicolae Ceaușescu, în decembrie 1989.

„Astăzi era pe ideea că mai sunt niște tipi la Afumați. Și de-odată, vine știrea că primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan, a scris pe Facebook că a aprobat un protest care va avea loc duminică, luni și marți, în parcarea din Piața Constituției, cu 5000 de persoane și 100 de tractoare și 100 de capete de tractor. M-am întrebat dacă Nicușor Dan era treaz. Până acum, protestatarii nu au fost lăsați să intre. Când să se stingă protestul, vine Nicușor Dan și ne anunță că se reaprinde. Până acum, când era nevoie ca ei (protestatarii) să fie în București, să facă presiuni asupra guvernului, nu i-a lăsat. Când s-au domolit lucrurile, vine și ne anunță că i-a autorizat”, a explicat Cristoiu.

Ciolacu să-și pregătească elicopterul

Jurnalistul a făcut legătura cu ceea ce li s-a întâmplat medicilor de familie, tot legat de ațâțarea spiritelor.

„Medicii de familie sunt ștafete de opinie, sunt apropiați de electoratul PSD. În februarie, urmează ca ei să semneze un contract cu Casa de Asigurări, pe care îl semnează anual. De-odată, Casa de Asigurări de Sănătate pune pe site un proiect prin care medicilor de familie li se tăia 30 la sută din finanțare. Începe bulbuceala, încep protestele. Azi, ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, spune că valoarea punctului medical rămâne la valoarea din 2023, adică nu se reduce nimic. A fost vorba de o provocare, că azi au dat înapoi. Dacă aș fi în locul lui Marcel Ciolacu, aș lua elicopterul. E clar, cineva i-a pus gând rău. Se relansează scandalul cu fermierii, vine cineva și incită medicii de familie. Este clar un semnal că Marcel Ciolacu este sub asediu. În timpul ăsta, partenerul de guvernare, PNL, nu zice nimic. Ciolacu este cum era Ceaușescu în noaptea de 21 spre 22. Nu știe. Așa se explică paralizia lui”, susține Ion Cristoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.