Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis se teme de moarte! Are o criză hormonală și atacă din mațe, nu din creier

cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu susține că președintele Klaus Iohannis se teme ”de moarte” pentru o eventuală redeschidere a dosarului privind retrocedarea unor imobile către Grupul Etnic German, un continuator al Partidului Nazist din Germania. Cristoiu consideră că Iohannis a avut o criză hormonală în momentul în care l-a catalogat în mod repetat pe Liviu Dragnea drept infractor și arată că acest dosar stă la baza ieșirilor dure ale preșeintelui.

Citește și: ALERTĂ - NEBUNIE în Parlament: ALDE a lăsat PSD în offside. Proiect votat alături de opoziție

”Klaus Iohannis se teme de moarte de redeschiderea Dosarului de moștenitor al organizației naziste Grupul Etnic German

Pe vremea cînd Serviciile Secrete nemțești, mai puternic infiltrate în Rom'nia decît pe vremea Mareșalului Antonescu, ne impunea președintele, pion de seamă pentru Puterile Garante, Klaus Iohannis a fost vîndut electoratului, printre altele și prin publicitarea drept un nou Carol I, un Carol I al Rom'niei postdecembriste. Drogați de o iluzie păguboasă – cea a perfecțiunii nemțești întruchipate în orice Klaus – rom'nii s-au grăbit să-l voteze pe fostul primar al Sibiului convinși că la Cotroceni va poposi, în fine, președintele situat deasupra maidanului pe care se păruies, asemenea unor chivuțe, politicienii moldo-valahi.

A fost o înșelătorie, una dintre multele înșelătorii meșterit de partide, prin care ni se vînd castraveți prost murați drept computere de la NASA.

Klaus Iohannis s-a dovedit un prost imitator al lui Traian Băsescu. Spun, prost imitator, pentru că în timp ce la Traian Băsescu sesizai imediat în violențele sale verbale actorul politic de excepție, la Klaus Iohannis te stupefiază insul scos pe bune din minți, gata în orice clipă să facă din politica la înalt nivel o evidentă criză hormonală.

Marți, 6 noiembrie 2018, în hotarele unei conferințe de presă aranjate, Klaus Iohannis l-a atacat pe Liviu Dragnea în termeni de o rară violență, vecini cu înjurătura. Ca și în alte împrejurări de crize hormonale s-a văzut imediat că președintele Rom'niei dă curs unei crize de nervi, că se exprimă din mațe și nu din creier.

Dincolo de noua demonstrație de politică sub nivelul buricului, ieșirea violentă a lui Klaus Iohannis își are explicația într-un fapt de psihologie.

Luni, 5 noiembrie 2018, Liviu Dragnea a venit în Parlament cu două valize într-o încercare de a o imita pe Cosette Chichirău de la USR, cea care a introdus în bătălia politică de la noi scălîmbăielile de iarmaroc duminical. În replică la Operațiunea Valiza, lansată de Divizia Presă a Noii Securități, Liviu Dragnea a folosit spectacolul cu valizele aduse în Parlament de parcă ar fi fost pe cale să plece cu trenul, pentru a atrage atenția asupra dosarelor pe zi ce trece tot mai grele ale lui Klaus Iohannis. Unul dintre aceste dosare se referea la cea mai mare afacere de corupție prin care familia Iohannis s-a îmbogățit peste noapte:

Retrocedările către Forumul Democrat German a bunurilor Grupului Etnic German.

Dosarul a revenit în atenția opiniei publice în contextul Scandalului numit al Ordonanței de clasare din dosarul lui Augustin Lazăr de la Cotroceni. Prin Raportul de revocare din funcție a procurorului general, Tudorel Toader aducea la cunoștința opiniei publice de la noi că Augustin Lazăr și-a plasat în dosarul de candidat ajuns la Cotroceni o ordonanță de clasare a unui dosar al lui Klaus Iohannis. Ulterior, s-a aflat că ordonanța nu era a lui Augustin Lazăr, ci a altui Lazăr, Cristian Lazăr, procuror la Parchetul general, cu misiunea de la Noua Securitate să-l spele de acuzații pe candidatul Klaus Iohannis astfel încît la alegerile prezidențiale din noiembrie 2014 fostul primar să apară spălat și parfumat, drept cinstea întruchipată într-o lume de politicieni necinstiți. Nu știu dacă Tudorel Toader a făcut sau nu dinadins confuzie între cei doi Lazări. Sigur e că Scandalul stîrnit de acuzațiile din Raport au atras atenția asupra Operațiunii prin care Serviciile Secrete Nemțești, avînd complici în conducerea SRI și SIE au plasat în fruntea statului rom'n pe pudelul lui Merkel. În 14 septembrie 2014, în buza campaniei electorale pentru prezidențiale unuia dintre candidați i se închidea pe șest cel mai grav dosar penal al său:

Dosarul retrocedărilor către Forumul Democrat German a bunurilor Grupului Etnic German.

Redeschiderea dosarului ar fi mortală pentru Klaus Iohannis. Atunci în 2014, românii erau drogați de uriașa manipulare de vîrîre pe gît a pudelului lui Merkel. Acum, după patru ani de președinție împărțită între voiaje de lux cu consoarta și eliminarea adversarilor politici prin intermediul Procuraturii, Klaus Iohannis și-a pierdut imunitatea în ochii rom'nilor. O deschidere a dezbaterii despre moștenirea nazistă a lui Klaus Iohannis ar convinge pe mulți că dincolo de scrînșetele cu penalii în persoana lui Klaus Iohannis se ascunde un ins rapace cînd e vorba de bani. Violența atacului la Liviu Dragnea explică preocuparea lui Klaus Iohannis față de redeschiderea dosarului. Așa cum arătam prin Operațiunea Cele două valize Liviu Dragnea a împins în derizoriu un subiect atît de grav precum cel al dosarului închis pe șest de Procuratură.

Dar chiar și în aceste condiții, Klaus Iohannis și-a ieșit din minți. Ce s-ar fi întîmplat dacă liderul PSD ar fi tratat subiectul cu toată seriozitatea?”, arată Ion Cristoiu, pe blogul personal.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.