Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis va fi și mai al dracului! PROFEȚIE despre suspendarea din funcție

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis presa

Jurnalistul Ion Cristoiu a profețit miercuri că președintele Klaus Iohannis „va fi si mai rigid, si mai ranchiunos, si mai al dracului si va deschide un front care chiar va fi catastrofal pentru Romania”.

Principalele declarații pe această temă, făcute de Cristoiu la Antena 3:

- Cea mai mare problemă a lui Klaus Iohannis este că a intrat într-o fundătură. Eu o cunosc de pe vremea lui Emil COnstantinescu, termenul de taliban l-am infiintat eu. Emil Constantinescu nu a inteles ca a ajuns presedintele tuturor romanilor. Guvernul CDR si dl Emil Constantinescu erau sub influenta unei minoritati zgomotoase din presa. Cam asa este si acum. Il tineau tot timpul intr-un tir de artilerie pe ideea ca ai facut concesii comunistilor, securistilor. Acelasi lucru se intampla si cu Klaus Iohannis. Este prizonierul minoritatii electorale zgomotoase de pe Facebook.

- Anul acesta Klaus Iohannis va fi si mai rigid, si mai ranchiunos, si mai al dracului si va deschide un front care chiar va fi catastrofal pentru Romania, anume incercarea de a prelua prerogativele premierului in raport cu Bruxelles-ul. Vom asista la niste momente penibile si vom plati cu imaginea Romaniei. Probabil se va duce si va vorbi in numele Guvernului care probabil va zice altceva.

- Dependent de aceasta minoritate zgomotoasa, va face tot ce poate sa o satisfaca. Probabil nu numai ca nu va mai semna alea doua (nominalizari de ministri - n.red.), probabil nu va mai tine cont de nimic, va profetesc si in acel moment el trebuie suspendat.

Cristoiu a adăugat că nu crede că Iohannis va fi suspendat:

„Eu spun nu, din nefericire. In perioada suspendarii se va vedea cat de slab politician este el, pentru ca el fara masinaria asta care il tine la aparate, SPP, SRI, servicii, cutare si atentie va fi Tariceanu la Cotroceni si vom vedea atunci altfel de presedinte. Cat timp a fost Crin Antonescu la Cotroceni nu i-a convenit deloc lui Ponta. Crește. Dă posibilitatea lui Tăriceanu într-o lună să castige electoral cat altii in zece ani. Lumea va vedea alt presedinte”

Citește și: Ion Cristoiu: PSD-ALDE nu au făcut nimic, Sistemul s-a întărit

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.