Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu lansează un zvon incendiar

bzi.ro
cristoiu

Ion Cristoiu a dezvăluit un zvon incendiar care circulă în lumea politică.

Jurnalistul consideră că mandatul de europarlamentar este „o catastrofă” pentru Rareș Bogdan și că acesta și-a pierdut statutul de vedetă când a pierdut cursa pentru șefia PNL București, potrivit Mediafax.

  • “Pentru el, spre deosebire de Blaga și alții, mersul la Bruxelles este o catastrofă. El fusese o vedetă din televiziune, avea de-o sută de ori mai mare putere. El când a candidat cap de listă, nu s-a pus să meargă la Bruxelles, ci să tragă partidul și apoi să facă o carieră în București”, a explicat Cristoiu.

Ion Cristoiu a adăugat că există un zvon conform căruia Rareș Bogdan s-ar fi certat cu președintele Klaus Iohannis.

  • “Nu știu care este dedesubtul, circulă și zvonul că de fapt totul a pornit de la Klaus Iohannis, e greu de presupus că Orban își permitea această ofensă adusă lui Rareș Bogdan fără aprobarea Cotroceniului. Pot să fie două explicații: una, Klaus Iohannis s-a închinat sau s-a înclinat în fața deciziei partidului, dar există și zvonul, și îl iau în serios, că de fapt Rareș Bogdan cu Klaus Iohannis s-au certat. Nu știu de ce, e greu de presupus că Orban făcea de capul lui. Poate că, până la un moment dat, Rareș Bogdan luat de apele alea că a salvat PNL-ul, l-o fi supărat, nu știu, n-am relații cu cel de la Cotroceni și nu-l cunosc... Indiferent, după părerea mea era mult mai bun Rareș Bogdan”, a spus jurnalistul.

Citește și: Regrupări în PSD după Congres. Codrin Ștefănescu își anunță următoarea mutare: 'Adevarata batalie abia incepe!'

Violeta Alexandru, consiliera lui Ludovic Orban, a fost validată, marți, în ședința Biroului Executiv la partidului, în funcția de președinte al PNL București. Votul de marți în BEX pentru Violeta Alexandru a fost unul pozitiv, chiar dacă peste 600 de liberali au semnat, luni, o scrisoare adresată lui Rareș Bogdan, prin care îi cereau acestuia să preia șefia PNL București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.