Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu pune pe JAR PSD: 'Cînd își vor da seama va fi prea tîrziu'

ion cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu analizează, în termeni  duri, plecările dinspre PSD înspre Pro România. Într-o postare pe blogul său, Cristoiu îl anunță pe Victor Ponta că nu este exclus ca o bună parte din cei plecați să revină, după un timp, în sânul partidului din care au dezertat.

"Filmul acestea cu parlamentari care pleacă dintr-un partid pentru a se cuibări într-altul, urmînd, ca după un timp, să se întoarcă plouați la partidul natal sau să sară într-altul, după năravul poreclit în interbelic, aviatorism, l-am mai văzut, inclusiv în reluare, de-a lungul programului de cinema politic postdecembrist. Imboldurile care i-au mînat pe cei patru n-au fost nici idealurile politico-ideologice ale Pro România, nici seducția exercitată de fostul lor șef, Victor Ponta, nici măcar nemulțumirea față de Liviu Dragnea, invocată de unul dintre ei la Realitatea Tv, postul tv la care merg, ca la un WC al gării politice, unde spală pe jos Denise Rifai, toți cei care simt nevoia să se ușureze de ura față de Liviu Dragnea. (...)  Evident, deocamdată Klaus Iohannis îi face ochi dulci lui Victor Ponta. Care Victor Ponta mijește ochii și dă coadă pisicește. Fără să-și dea seama că, după ce-l va lichida pe Liviu Dragnea și va sparge PSD, Klaus Iohannis îl va lua la ronțăit și pe Victor Ponta. (...) Rebelii din PSD, în frunte cu Gabriela Firea, nemulțumiții de Liviu Dragnea, manipulații de către generalii SRI, cei cărora DNA le face bezele vor fi încîntați de dezastrul din PSD pe care-l consideră, desigur, doar dezastrul lui Liviu Dragnea.

Ce nu știu ei – pentru că sînt imuni la lecțiile Istoriei – e că până la urmă dezastrul e și al PSD, și nu doar al lui Liviu Dragnea.

Cînd își vor da seama va fi prea tîrziu", scrie Ion Cristoiu pe blogul său.

Citește și: CUTREMUR Raluca Turcan susține victoria Opoziției: Dragnea a fost revocat de Opoziție. Recunoașteți votul .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.