Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu ştie de la ce i se trag probleme lui Orban: 'S-a înconjurat de piţifelnici care nu au nicio treabă cu funcţiile pe care le ocupă'

cristoiu

Jurnalistul şi publicistul Ion Cristoiu spune că respingerea la CCR a ordonanţei de urgenţă prin care mandatele aleşilor locali se prelungesc cu 6 luni arată lipsa de profesionalism şi rigurozitate a aparatului de lucru al Guvernului şi al premierului, transmite Mediafax.

Ion Cristoiu afirmă că un exemplu recent care trădează brambureala din Guvernul României este fotografia apărută în presă în care Ludovic Orban şi mai mulţi miniştri beau şi fumează în cabinetul premierului.

“Fotografia arată că premierul, vicepremierul şi alţi miniştri nu au lucrat în ziua aceea. Ca să te aduni la ora trei să bei un pahar de bere înseamnă că nu ai treabă. Fotografia arată că dl. Ludovic Orban nu administrează nimic. Este totalmente lipsit de rigoare. Cea mai mare problemă a acestui Guvern nu este lipsa de profesionalism, ci brambureala. Totul e luat la lejer pentru că un premier minim serios le spunea miniştrilor că sărbătoreşte acasă, după program”, a explicat jurnalistul.

Ion Cristoiu spune că lipsa de profesionalism de la Palatul Victoria este contrară programului de candidat prezidenţial al lui Klaus Iohannis din 2014, prin care promitea România lucrului bine făcut, fiind dispreţuită de Guvernul Orban de la un capăt la altul.

“CCR nu a respins prelungirea mandatelor, ci că Guvernul a dat OUG în timp ce trebuia stabilit prin lege. Nu ştiau că trebuia să se dea lege, nu şi-au pus problema. Aşa a fost şi cu brambureala aia cu starea de alertă (...) La ora actuală dezastrul este faptul că domnul premier s-a înconjurat de piţifelnici care nu au nicio treabă cu funcţiile pe care le ocupă. Aparatul de lucru al premierului presupune profesionalism. Este profesionalismul birocratic, riguros. Nu a venit unul să-i spună premierului că nu se poate, că o să o respingă CCR (...) Ceea ce se întâmplă este contrar programului candidatului Klaus Iohannis în 2014. Ne-a zis de lucru bine făcut. Această ordonanţă arată că la Guvern axioma lucrul bine făcut este dispreţuită de la un capăt la altul”, a susţinut jurnalistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.