Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Iliescu pregăteşte dezvăluirile mult aşteptate

iliescu

Într-o perioadă în care preşedintele Iohannis cere rezolvarea mai rapidă a dosarelor Revoluţiei şi Mineriadei, fostul preşedinte Ion Iliescu, personaj central în cele două evenimente, pregăteşte o carte în care va relata inclusiv evenimentele cercetate de procurori.

Volumul "Destinul unui om de stânga. Amintiri", semnat de fostul președinte al României Ion Iliescu, a apărut la Editura Litera în octombrie 2014. Volumul cuprinde evenimentele din viaţa fostului şef de stat până în 1989. Acum, Iliescu lucrează la un nou volum de amintiri, despre perioada de după 1989.

"Cred că o să lucrez până la finele anului la această carte. E o carte de amintiri. Memorii e pretenţios spus. Amintiri aşternute pe hârtie. Am scos un volum acum doi ani, care cuprinde viaţa mea din copilărie până în 1989, şi acum continui cu evenimentele de după 1989, perioada densă de după Revoluţie. Sper să o termin până la finele anului şi abia pe urmă tratez cu editura", a declarat Ion Iliescu pentru stiripesurse.ro.

Vezi şi: Șefa UNJR, Dana Gârbovan, e scandalizată de ultimele indicații date justiției de Klaus Iohannis

Fostul preşedinte refuză să comenteze subiectele politice la zi sau prestaţia preşedintelui Iohannis tocmai pentru că, spune acesta, doreşte să se izoleze de agitaţia cotidiană şi să se dedice scrisului.

Fostul președinte Ion Iliescu are calitatea de suspect în Dosarul Mineriadei din iunie 1990, instrumentat de Parchetul General. Suspiciunea se referă la săvârșirea de infracțiuni contra umanității.

Vezi şi: Iohannis îi RĂSPUNDE șefei UNJR: 'E nefiresc ca dosarele vechi să rămână în atenția publicului'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.