Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Țiriac, mai furios ca niciodată: 'Asta se întâmplă când amesteci afacerile cu politica'. Milioane de euro sunt la mijloc

www.romania-insider.com
ion tiriac

Omul de afaceri Ion Ţiriac se plânge de faptul că jucătoarele de tenis aduc 25 la sută din veniturile competiţiei mixte pe care o organizează la Madrid, Masters 1.000 în circuitul ATP şi Premier Mandatory în cel WTA, şi că acest lucru nu justifică premii egale la masculin şi feminin, informează news.ro.

"Asta se întâmplă când amesteci afacerile cu politica. Organizez turneul de la Madrid cu aceleaşi premii la masculin şi la feminin. Dar veniturile de la feminin sunt 25 la sută. Aceasta este realitatea. Băieţii mă întreabă: , a declarat Ţiriac, într-un interviu acordat Sport Bild.

El s-a plâns şi de faptul că tenisul feminin duce lipsă de personalităţi importante. Întrebat despre Serena Williams, Ţiriac a răspuns: "Cu tot respectul, are 36 de ani şi 90 de kilograme. Aş vrea altceva pentru tenisul feminin."

Alertă la granița cu Ucraina: Polițiștii de frontieră au fost nevoiți să folosească armele din dotare

Fostul tenismen l-a criticat şi pe Roger Federer, pentru că nu evoluează la turneele pe zgură, aşa cum este şi cel de la Madrid.

"Roger Federer este cu siguranţă cel mai bun jucător de tenis din toate timpurile, dar nu se comportă corect. Nu cred că abordarea lui e corectă. El îşi alege turneele în care joacă, ceea ce este greu de acceptat în alte sporturi", a precizat Ţiriac, întrebându-se cum ar fi dacă şi pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton şi-ar alege cursele în care concurează.

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat ultimele două ediţii ale Madrid Open, turneu care în acest an va avea între 4 şi 13 mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.