Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Țiriac, SFÂȘIAT de durere, după moartea lui Cristian Țopescu: moartea lui m-a ȘOCAT!

www.looktv.ro
Ion Țiriac Simona Halep

Fostul mare tenismen, Ion Țiriac, susține că deși nu este un om emotiv, trecerea în neființă a lui Cristian Țopescu l-a șocat, pentru că a fost unul dintre oamenii care l-au învățat multe în viață.

”Eu nu sunt un om emoțional, dar pierderea acestui om mare m-a șocat. Este o piatră de hotar a generației mele, vocea lui nu se poate dubla, nu se poate înloui. Să îl punem acolo pe un soclu, așa cum merită și să îi respectăm viața și cariera.

Vocea lui și amintirea sa ne va rămâne mereu în memorie și vorba aceea, că suntem toți creștini, Dumnezeu să-l odihnească!

El m-a învățat cum să mă comport, cum să gândesc (...) Eu îmi aduc aminte de un episod, în momentul în care mi s-a propus să fie președintele COSR am zis că nu accept, pentru că sunt prea individualist și voi face prea multe schimbări. El mi-a spus că asta este o mare calitate, dar m-a rugat să îmi țin în frâu personalitatea, să nu mă cert cu politicieni și cu oamenii din sport. Bineînțeles că nu m-am putut abține, m-am certat cu politicienii, iar el mi-a spus că era sigur că așa voi face, dar iată că a ieșit ceva bun din treaba asta, că România a construit 400 de săli de sport”, a spus Ion Țiriac, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.