Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Sandu, noul vicepreşedinte CNMR pentru meteorologie şi schimbări climatice

smr.meteoromania.ro
Societatea Meteorologica Romana SMR sigla

Societatea Meteorologică Română s-a afiliat Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României. Ion Sandu a devenit noul vicepreşedinte al CNMR pentru meteorologie şi schimbări climatice, potrivit unui comunicat de presă al CNMR.

Societatea Meteorologică Română, a luat naştere în anul 1990, la iniţiativa unui grup de profesionişti ai meteorologiei şi şi-a propus să fie o asociaţie profesională, neguvernamentală, apolitică şi autonomă, având personalitate juridică, fără scop lucrativ sau patrimonial . Asociaţia are ca principal scop alături de colaboratorul său principal , Administraţia Naţională de Meteorologie , contribuţia într-un mod cât mai eficient la creşterea nivelului profesional al meteorologilor si climatologilor si la o mai buna intelegere de către publicul larg a fenomenelor atmosferice.
"Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României se simte onorată în faţa unei aderări de această amploare şi recunoaşte rolul important al Societăţii Meteorologice Române în creionarea de politici publice alături de CNMR într-un domeniu atât de actual şi critic pentru oameni, cum este domeniul schimbărilor climatice dar şi politicile de mediu.", se arată în comunicatul de presă.
"Trăim într-o lume guvernată de dorinţa de supravieţuire iar viteza evoluţiei umane este gata să străpungă stratul de ozon. Omul a fost schimbător ca vremea , iar conştientizarea aportului fenomenelor climatice la nivel global este relativ mică comparativ cu impactul pe care acestea îl au asupra modului nostru de a trăi , iar consecinţele ignoranţei vor fi ireversibile. In prezent , vremea este schimbătoare ca omul şi de aceea avem nevoie de oameni specializaţi în domeniu , care să ne ajute la inţelegerea mecanismelor care guverneaza fenomenele naturii ", a declarat Preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, Alexandru Cumpănaşu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.