Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Ion Ştefan: Încrederea vrâncenilor se va regăsi în proiecte importante pentru judeţ şi pentru România

ion stefan

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, a declarat, duminică seara, după închiderea urnelor, că încrederea pe care vrâncenii au acordat-o PNL prin votul de la primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale se va regăsi în proiecte importante pentru România potrivit Agerpres

"PNL Vrancea a depus eforturi susţinute în ultima perioadă pentru a reuşi o asemenea victorie, atât la europarlamentare, cât şi, sperăm noi, astă seară, la prezidenţiale. Aş vrea să îi asigur pe vrânceni că încrederea lor se va regăsi în proiecte importante pentru Vrancea şi pentru România. Ne-au acordat încredere şi încrederea lor trebuie să o transformăm în obiective concrete, în realizări pentru români şi pentru România", a declarat Ion Ştefan.

La rândul său, preşedintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma, a spus că votul de duminică a fost unul istoric pentru judeţ, vot care, în acelaşi timp, "obligă guvernul Orban pentru rezultate deosebite".

"Este un moment istoric pentru Vrancea, un moment istoric pentru România. După 30 de ani de, aş putea spune, încercări pentru această ţară şi pentru români, iată că a venit momentul să avem un preşedinte ales în turul întâi cu peste 40% din voturi, pentru că să nu uităm, vin şi voturile din diaspora. Este o zi istorică, pentru că PNL Vrancea va câştiga alegerile cu o scor istoric. Această victorie încurajează, dar în acelaşi timp obligă guvernul Orban pentru rezultate deosebite, pe măsura voturilor primite", a spus Cătălin Toma.

Acesta le-a mulţumit tuturor vrâncenilor care au ieşit la vot în primul tur, precum şi membrilor PNL Vrancea, care şi-au adus contribuţia pentru acest rezultat.

În judeţul Vrancea s-au prezentat la urne 51,69% dintre alegători, adică 160.401 persoane. Dintre acestea 16.153 au votat pe listele suplimentare, iar alţi 1.200 au votat cu urna mobilă.

Candidatul PNL, preşedintele Klaus Iohannis, a obţinut 39% în primul tur al alegerilor prezidenţiale, reprezentantul PSD, Viorica Dăncilă - 22,5%, iar candidatul Alianţei USR PLUS, Dan Barna - 16,4%, potrivit sondajului realizat la ieşirea de la urne de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS) şi Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.