Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Timofte se va implica la echipa ASU Politehnica Timișoara

poli timisoara

Ion Timofte (51 de ani) a revenit aproape de deciziile care se iau în fotbalul timişorean. După experienţa nu tocmai fericită în funcţia de preşedinte al ACS Poli, fostul jucător al lui Porto şi Boavista a devenit consilierul, deocamdată pro bono, al rectorului Universităţii Politehnice, scrie Mediafax.

Rectorul Viorel Şerban, care se va pensiona la primăvară, l-a prezentat oficial pe Ion Timofte la data de 4 decembrie, la o conferinţă de presă aniversară, pentru 98 de ani ai Politehnicii Timişoara. ”De astăzi oficial, dar de câteva luni neoficial, alături de mine, ca rector, se află Timofte, un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare şi care a agreat să vină alături de noi şi să încercăm, prin experienţa domniei sale, să ne ajute în luarea celor mai bune decizii.

Citește și: Helmuth Duckadam, despre tragerea la sorți pentru EURO 2020: 'Hagi era îndreptățit să fie chemat'

Este o acţiune total voluntară. Este doar un prima pas, probabil vor mai veni şi alţii. Vrem să creăm un grup de legende ale Politehnicii, care au expertiza necesară”, a precizat rectorul Viorel Şerban.

La întrebările insistente ale presei, cei doi au recunoscut, până la urmă, că Octavian Benga a fost propunerea lui Ion Timofte pentru banca tehnică.

”Mă bucur că am făcut parte doi ani şi jumătate din istoria frumoasă a Politehnicii. A fost o perioadă frumoasă. Întotdeauna, chiar şi când eram la ACS, am fost aproape de această echipă, cu un card de membru, cu un bilet la meci. Am acceptat invitaţia domnului rector şi prorector, dar asta nu înseamnă că voi fi alături de echipă zi de zi”, a spus Timofte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.