Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Țiriac, atac la Serena Williams: Să ne întrebăm cum a luat toate Wimbledon-urile! A avut 10 excepții de la medicamente

digi24.ro
ion tiriac

Ion Țiriac a vorbit despre situația în care se află Simona Halep, suspendată 4 ani pentru dopaj, și a atacat-o pe Serena Williams, notează gsp.ro.

Într-un mesaj postat la scurt timp după publicarea verdictului în cazul Simonei Halep, Serena Williams a scris pe Twitter: „8 e un număr mai bun”, iar acum Ion Țiriac a avut o remarcă acidă către fosta jucătoare, după ce a fost întrebat de părere are de Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Serenei și al Simonei Halep.

Omul de afaceri a făcut referire la derogările primite de Serena Williams din partea WADA. Lista a fost publicată în 2016 de hackerii ruși de la „Fancy Bears”, care au inclus-o pe Serena pe lista jucătoarelor care ar fi consumat substanțe interzise cu acordul Agenției Mondiale Anti-Doping.

„Pe Mouratoglou îl cunosc foarte puțin. Am fost o singură dată la el. Despre domnul Mouratoglou, antrenor de tenis, nu știu ce să spun. Dumnealui are o uzină acolo, face 50-60 de tineri în fiecare an.

Dar eu înțeleg că Serena a avut derogări la medicamente. Nu o dată sau nu de două ori. De 5-7-10 ori, cât a stat la dumnealui. Eu m-aș întreba cum a câștigat toate Wimbledon-urile.

Serena a zis «Halep m-a bătut în 38 de minute. Mi-a dat o palmă cum nu am luat toată viața mea. Ce ar fi să mai cer un Wimbledon?». Dar celelalte cum au fost?”, a spus Ion Țiriac azi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.