Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Ţiriac: 'Cupa Davis este o parodie a unui eveniment vechi de 120 de ani'

captura TV
ion tiriac

Ion Ţiriac a declarat, joi, că faza finală a Cupei Davis, desfăşurată la Madrid, a fost “o parodie” a unui eveniment vechi de 120 de ani şi că totul arăta ca o tabără de refugiaţi. Preşedintele FR Tenis consideră că şeful federaţiei internaţionale ar trebui să demisioneze imediat, potrivit news.ro.

“Cupa Davis este o parodie a unui eveniment vechi de 120 de ani, unde era de aşteptat. Întâmplarea face că am fost cu Ilie acolo şi ne-am dus sâmbătă la semifinale de Cupă Davis, de campionat mondial, Rusia contra Canadei. Şi la ora 5, când era în toi cel mai mare lucru, erau sub 3.000 de spectatori. Iar la un meci Argentina cu Croaţia au fost 15 spectatori. 18 vestiare, care au fost toate portabile, cumpărate… Arăta ca un ‘camp’ de refugiaţi. Dacă ar avea atâta onoare, preşedintele federaţiei internaţionale, care a vândut aceste drepturi şi banii nu ştim unde usnt nici acum, ar trebui să demisioneze pe loc”, a spus Ţiriac.

Citește și: Bombă de presă! O cunoscută jurnalistă, angajată de Guvernul Orban

Ediţia din 2019 a Cupei Davis, cu 18 echipe într-un turneu final (şase grupe de trei) disputat într-o săptămână, într-un oraş, a fost prima care a înlocuit formatul de până în 2018, cu partide pe terenul uneia dintre formaţii, la fiecare întâlnire. Competiţia a fost câştigată de Spania, la Madrid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.