Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Țiriac îl atacă pe Novak Djokovic: 'Săracul, nu știe să iasă de unde a intrat'

ion tiriac

Ion Țiriac consideră că decizia americanilor de a nu-l primi pe Novak Djokovic la US Open e una pe deplin justificată, potrivit GSP.

„Djokovic este un sindrom în momentul de față! Săracul, nu știe să iasă de unde a intrat. El nu poate să-și permită în momentul ăsta să-și calce cuvântul. El, Djokovic, numărul unu în lume, care luptă pentru un titlu de cel mai bun al tuturor timpurilor...

Djokovic, cu această eroare, dom'le, nu cât pentru un vaccin, cât pentru o idee pe care o ai, idee care, după părerea mea, e greșită de la A la Z! Nu-i vorba de tine, Djokovic, e vorba ce faci tu împrejur. Dacă n-o faci pentru tine, fă-o pentru ceilalți care sunt împrejur.

După părerea mea, americanii nu vor face nicio excepție, că n-au cum să facă o excepție. Iar el pierde un an întreg. A câștigat el un Wimbledon cum l-a câștigat, să fie sănătos, fără un Nadal, care n-a putut, fără un Zverev, care după părerea mea va sta tot anul, fără un rus, Medvedev”, a declarat Țiriac.

Novak Djokovic nu poate intra pe teritoriul Statelor Unite fiind nevaccinat. Federaţia americană de tenis a menţionat că nu poate face excepţie de la regulile anticovid impuse la nivel naţional. Aproape 12.000 de persoane au semnat o petiţie online care solicită Federaţiei americane de tenis (USTA) să colaboreze cu guvernul federal pentru a-i permite lui Novak Djokovic să joace la US Open, deşi nu s-a vaccinat contra Covid-19.

Djokovic, nr. 7 ATP, campionul de la Wimbledon, nu ar putea participa în acest an la US Open conform reglementărilor în vigoare care permit accesul în Statele Unite doar persoanelor cu schema completă de vaccin şi care prezintă documentele necesare înainte de îmbarcarea în avion.

Sârbul declara în februarie că mai bine pierde turneele de Grand Slam decât să se vaccineze.

În schimb, Djokovic declara săptămâna trecută că "nu este sfârşitul lumii" dacă nu va juca la ediţia din acest an de la US Open. "Sunt tenisman profesionist şi vreau să mă aflu oriunde pot juca. Politica nu mă interesează. Am părerile mele, iar ceea ce vreau este ca fiecare să aibă libertatea să aleagă ce este mai bine pentru el. Mi-aş dori ca, cel puţin, decizia mea să fie respectată. Dacă sunt autorizat, voi fi la New York. Dacă nu, nu este sfârşitul lumii", a afirmat cel care are 21 de turnee de Mare Şlem câştigate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.