Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Țiriac investește în sportul românesc. Ce club, care va avea și secție de fotbal, va înființa miliardarul

www.romania-insider.com
ion tiriac

Ion Țiriac revine cu investiții în sport! Miliardarul român pregătește dezvoltarea unui club sportiv din România. Fostul tenismen pune bazele Stejari Country Club. Clubul lui Ion Țiriac își va desfășura activitatea pe baza cu același nume.

De-a lungul timpului, Țiriac a criticat dur lipsa de implicare a Guvernului în sportul românesc. Astfel, a venit momentul ca miliardarul să pompeze și mai mulți bani în vederea dezvoltării mai multor discipline. Noul club va avea în componență secții de tenis de câmp, înot, gimnastică, hochei pe gheață, judo și fotbal, informează ProSport.

De curând, Ion Țiriac a fost subiectul unui articol în The Sun. Englezii s-au arătat uimiți de averea impresionantă a fostului sportiv

„Legenda tenisului, Ion Țiriac, are de patru ori mai mulți bani decât Federer și de asemenea are câștiguri mai mari decât Messi și Ronaldo la un loc.

Țiriac a adunat aproximativ 1,2 miliarde de lire sterline, circa 1,44 miliarde de euro, numai de pe urma afacerilor. Țiriac a devenit unul dintre cei mai bogați sportivi din lume după ce a înființat prima bancă privată din România și a pus bazele unor firme de asigurări și leasing auto.

În prezent deține un complex rezidențial de lux în București, unde locuiesc doar cei mai bogați români”, se arată în materialul publicat în The Sun.

În ultimii ani a circulat zvonul potrivit căruia Ion Țiriac ar fi dispus să salveze clubul de fotbal Dinamo București, însă miliardarul a declarat că nu dorește să se implice în sportul „rege”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.