Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Ţiriac, scrisoare deschisă către DNA, autorităţi şi presă

tiriac

Omul de afaceri Ion Ţiriac a fost menţionat des în presă în ultima perioadă, ca subiect al unor anchete DNA. Cel mai recent, DNA a informat că efectuează cercetări în legătură cu o plângere penală formulată împotriva Elenei Udrea privind folosirea fondurilor europene pentru construcţia clubului "Stejarii", dezvoltat de Ion Ţiriac.

Vezi şi: DNA, pe urmele banilor luaţi de Ion Ţiriac de la ministerul condus de Elena Udrea

Ţiriac afirmă într-o scrisoare deschisă că se pune la dispoziţia autorităţilor stalului, pentru ca acestea să cerceteze toate afacerile sale. Mai mult, companiile sale sunt dispuse să ofere informaţii presei.

Redăm mai jos scrisoarea deschisă adresată de Ion Ţiriac autorităţilor şi presei:

„Subsemnatul, Ioan Ţiriac, fidel legilor României, pe care le respect atât în calitate de cetăţean al României, cât şi ca investitor în economia locală, partizan transparenţei, eticii şi bunelor practici de afaceri, lansez pe această cale o invitaţie deschisă către orice Autoritate a Statului Român în vederea verificării activităţilor întreprinse de către companiile Grupului Ţiriac.

Am decis să fac acest demers public pentru a arăta că activitatea companiilor din Grupul Ţiriac se face cu respectarea legilor României şi pentru a pune capăt speculaţiilor şi intoxicărilor apărute în media în ultimele luni.

Pentru aceasta, vă asigurăm de întreaga colaborare, transparenţă şi deschidere a companiilor din Grupul Ţiriac în relaţia cu Autorităţile Statului Român prin punerea la dispoziţie a tuturor informaţiilor legal necesare acestui demers.

În acelaşi timp, lansez invitaţia către presa centrală, în numele unei corecte şi documentate informări a publicului, în cazul în care jurnaliştii doresc să verifice veridicitatea informaţiilor obţinute din surse proprii, să se adreseze reprezentanţilor companiilor din Grupul Ţiriac. Astfel, se pot evita foarte uşor speculaţiile, dezinformarea sau informarea parţială asupra unor subiecte, doar din dorinţa de senzaţional.

În egală măsură, vă aduc la cunoştinţă că vom sancţiona pe cale legală, prin demersuri active în justiţie, orice act public ce aduce atingere reputaţiei personale, a imaginii familiei mele sau a companiilor din Grupul Ţiriac.“

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.