Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Țiriac susține că România ar trebui să aibă relații mai bune cu Rusia: 'Într-o formă de diplomație, decât într-o formă belică'

ion tiriac

Fostul mare sportiv român Ion Țiriac a declarat că nu l-a cunoscut pe liderul Rusiei, însă a fost foarte aproape să facă asta în urmă cu 4-5 ani, alături de Ilie Năstase. Țiriac sugerează că România ar trebui să fie în relații mai bune cu Rusia.

Ion Țiriac și Vladimir Putin ar fi urmat să bea un ceai în Austria, la Viena, însă întâlnirea a picat în cele din urmă, asta deoarece afaceristul român a trebuit să meargă în altă parte.

„Noi putem să jucăm un rol mult, mult, mult mai înalt. Într-o formă de diplomație, decât într-o formă belică. Suntem foarte aproape de Rusia. Și ca istorie, de atâtea sute de ani, tot mereu am avut de-a face cu rușii, rușii, rușii... Nu știu, când o începe Putin să spună 'România și Polonia'... Suntem foarte aproape! Nu mi-e teamă pentru că sper că rațiunea prevalează. Că o fi Biden, că o fi Putin, NATO, domnul Geoană... Însă trebuie ținut cont că noi suntem cei mai aproape geografic! Eu sunt ăla cel mai aproape”, a declarat Țiriac

Afaceristul susține că a fost aproape de a-l întâlni pe Vladimir Putin.

„Nu l-am cunoscut cum l-am cunoscut pe Trump. Știți foarte bine că Putin este președintele de onoare al Federației Internaționale de Judo. (n.r. a fost suspendat din funcție). Eu și Năstase trebuia să mergem să luăm ceaiul cu el la Viena acum 4-5 ani, dar eu a trebuit să plec să-mi văd familia și nu l-am cunoscut pe domnul Putin", a spus Putin, potrivit GSP.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.