Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Ţiriac vorbeşte despre paradoxul Halep: 'Poate câştiga 4 Grand Slam-uri, poate să piardă în primul tur la 4 Grand Slam-uri'

http://sptfm.ro
halep tiriac

Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis, a oferit detalii despre cantonamentul Simonei Halep din Dubai și a menționat motivul pentru care se antrenează acolo.

”Eu cred că Simona poate câştiga 4 Grand Slam-uri, poate să piardă în primul tur la 4 Grand Slam-uri. Sper că rămâne în primele 5 fără probleme, depinde de fizicul Simonei Halep. Simona Halep s-a dus în Dubai pentru că în România nu sunt terenuri pe care să se antreneze. E adevărat că acolo sunt 24-25 de grade, nu putea să se ducă în Australia să stea acolo două luni de zile. E bine că şi Darren e acolo, se antrenează de 2-3 ori pe zi şi până acum fizicul a ţinut, îi ţinem pumnii şi de acum înainte”, a declarat președintele Federației Române de Tenis la Digi Sport.

Alături de Simona Halep, în Dubai, se află Darren Cahill, antrenorul principal al sportivei, dar și Artemon Apostu-Efremov, noul membru din echipa campioanei de la Wimbledon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.