Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Dancă a înființat o organizație Forța Dreptei în cel mai puternic fief liberal din Ilfov

combo
danca

Deputatul Ionel Dancă a anunțat că a înființat grupul de inițiativă pentru organizația Forța Dreptei din Otopeni, localitate condusă de unul dintre cei mai longevivi primari liberali, de peste 25 de ani.

Însă, coordonatorul Forța Dreptei pentru județul Ilfov îl sfidează pe primarul liberal din Otopeni și a anunțat duminică înființarea grupului de inițiativă Forța Dreptei de la Otopeni, chiar printre primele organizații din județ.

Într-o postare pe Facebook, Ionel Dancă spune că a dat startul înscrierilor în Forța Dreptei din Otopeni cu un grup de inițiativă coordonat de unul dintre cei mai importanți foști manageri de la Aeroportul Internațional Otopeni, Mihuț Cătălin Predoiu.

Deputatul Ionel Dancă se laudă și cu achiziții politice celebre din lumea sportului în cadrul Forța Dreptei de la Otopeni, publicând o fotografie alături de Cristina Maria Dogaru, fosta jucătoare din echipa națională de handbal a României, care a apărat poarta României la Campionatul mondial din 1995, Campionatele europene din 1994 și 1998 dar și la Jocurile Olimpice din 2000.

Lansarea organizației Forța Dreptei de la Otopeni vine după alte lovituri politice pentru PNL Ilfov, orchestrate de parlamentarul Ionel Dancă în Ilov. Sâmbătă, acesta a anunțat și cooptarea fostului primar din Dobroești, Ștefan Condu, care a candidat de la PNL la ultimele alegeri locale.

El este a treia achiziție de aleși locali, făcută de Forța Dreptei în Ilfov, după candidatul PNL la primăria Popești-Leordeni, Ștefan Darie, și fostul viceprimar de la Pantelimon, Caju Voicu.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.