Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Arsene a luat foc după acuzațiile lui Victor Ponta - îl va da în judecată: 'Eşti cel mai mare trădător al PSD'

Inquam Photos / Octav Ganea
ionel arsene

Preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, l-a acuzat pe liderul PRO România, Victor Ponta, că are un singur scop, acela de a distruge PSD.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ionel Arsene a declarat că PSD nu va sta la masă cu trădătorii, catalogându-l pe Victor Ponta ca fiind "cel mai mare trădător".

"Victor Ponta are un singur scop, iar acela e de a distruge PSD. A primit ordin, îl duce la capăt. Victor Viorel pozează acum în mare salvator, dar de fapt el nu vrea decât dispariţia PSD. De ce? Pentru că i-am spus cu toţii la revedere atunci când ne-a trădat. Cu trădătorii Victoraş nu putem sta la masă! Iar tu eşti cel mai mare trădător al PSD. Ai reuşit în toată existenţa ta să îi faci pe toţi cu care ai interacţionat să se delimiteze de tine, începând cu Adrian Năstase, cel datorită căruia ai ajuns om politic", a scris Ionel Arsene.

Radu Mazăre cere Curţii de Apel Bucureşti redeschiderea dosarului terenurilor pe motiv că a fost judecat în lipsă


În aceeaşi postare, preşedintele PSD Neamţ a anunţat că îl va da în judecată pe Victor Ponta pentru calomnie, după ce acesta ar fi spus despre el că ar fi ameninţat parlamentari ca să nu voteze moţiunea de cenzură.

"Văd că am devenit omul care face şi desface majorităţi, după mintea...aş zice îngustă, a domnului Ponta. Aş vrea să îl văd dovedind toate acuzaţiile pe care mi le aduce în instanţă. Îi voi acorda această ocazie pentru că mâine voi lua legătura cu avocaţi pentru a depune plângere penală pentru calomnie, pentru toate acuzaţiile fantasmagorice ale lui Victoraş'', a mai spus preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene.

Într-o postare pe pagina sa de facebook, Victor Ponta a scris că "promisiunile, ameninţările, dezmăţul de bani murdari şi bani publici la care s-au dedat Dăncila, Arsene, Fifor & Co a depăşit, din păcate, urâciunea PDL şi a lui Băsescu".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.