Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Arsene iese la rampă, după ce Iohannis a cerut dispariția PSD: Mai avea puțin și spunea că îi trimite pe pesediști în lagăre de concentrare

Inquam Photos / Octav Ganea
ionel arsene

Liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, a transmis vineri că nu a întâlnit niciodată un om atât de încărcat de ură, cu referire la Klaus Iohannis, după ce șeful statului a cerut într-un discurs la Baia Mare ca PSD să dispară din funcțiile de conducere ale țării.

„#fărăură #fărădezbinare Derapajele lui Klaus Iohannis sunt tot mai periculoase! Candidatul liberalilor are doar obsesia războiului cu PSD.

În discursul său de azi, de la Baia Mare, a pronunțat din nou, de zeci de ori, numele PSD, legându-l de cuvinte cu caracter militar: dispariție, eliminare, înfrângere. Mai avea puțin și spunea că îi trimite pe pesediști în lagăre de concentrare!

Nu am întâlnit niciodată un om atât de încărcat de ură și pentru care "normalitatea" să însemne eliminarea oponenților săi politici. Ura nu există în fișa postului de președinte! Oameni buni, haideți să facem un bine acestei țări și să-l trimitem acasă pe acest individ arțăgos cu aere de războinic! #iohannislasibiu #vioricadăncilăpreședinte”, a scris Arsene pe Facebook.

Vezi si: SURSE Meleșcanu se întronează șef de partid: forțe noi pentru Viorica Dăncilă în turul 2 la prezidențiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.