Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Arsene, președintele CJ Neamț: Veste bună pentru nemțeni! S-a semnat contractul de achiziție a aparatului pentru detectarea COVID-19

facebook.com
Ionel Arsene

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, anunță că azi s-a semnat contractul prin care instituția pe care o conduce va achiziționa aparatul care detectează COVID-19:

”Astăzi, s-a semnat contractul de achiziție pentru sistemul real-time PCR și a chitului pentru detecția COVID-19. Termenul de livrare este 3 aprilie 2020.

Așa cum știți, am alocat de la bugetul Consiliului Județean 3 milioane de lei pentru Spitalul de Urgență Piatra-Neamț, bani extrem de necesari pentru achiziția de medicamente și echipamente medicale.

Fac tot ce ține de mine ca om și președinte de Consiliu Județean să găsesc cele mai bune soluții pentru a-i feri pe nemțeni de epidemie, de complicațiile ei, pentru a ține situația sub control!

Trecem printr-o perioadă foarte grea și fac apel la cetățeni să respecte sfaturile specialiștilor și îi rog pe angajații din sănătate să își unească forțele, astfel încât populația să depășească această criză!.

Voi lupta cu toate forțele pentru protejarea nemțenilor!”, a spus președintele CJ Neamț pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.