Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Arsene: Trebuie să spunem lucrurilor pe nume. Cifrele nu mint

facebook.com
Ionel Arsene

Liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, a postat, pe Facebook, un mesaj în care susține că PSD a pus în practică cele mai mari reduceri de taxe în România în ultimii 30 de ani.

''Trebuie să spunem lucrurilor pe nume: PSD a pus în practică cele mai mari reduceri de taxe în România în ultimii 30 de ani. Orice ar spune opozanții, cifrele nu mint.

Iar pentru noi, faptele vorbesc!

Sper că românii nu uită: guvernarea PNL a majorat TVA de la 19% la 24%, a crescut taxele firmelor, a impozitat pensiile.

Guvernare PSD s-a remarcat prin reducerea taxelor și stimularea economiei.

Astfel, PSD a readus TVA la 19%, iar anul trecut a redus TVA la doar 5% în domeniul turismului. De asemenea, peste 90% dintre firmele românești beneficiază azi de cel mai bun regim fiscal din istoria recentă a României: doar 1% din cifra de afaceri!

Tot PSD a eliminat 102 taxe care vizau în mod direct populația, respectiv taxa radio-TV, taxa pentru înmatriculare auto, taxele pentru schimbarea sau înnoirea buletinului, pașaportului etc.

Citește și: Aida Căruceru: 'PSD a reușit să obțină cele mai mari majorări din istorie pentru domeniul sănătății, respectiv salariile medicilor și asistentelor'

Sunt fapte, nu vorbe! Și înseamnă mai mulți bani în buzunare pentru români, care încep în sfârșit să se bucure de viață: călătoresc, fac mici investiții în gospodării, sunt mai optimiști. Obiectivul nostru asumat în 2016 a fost unul singur - să le facem românilor viața mai bună! Reușim zi de zi.

Guvernul lucrează pentru toate categoriile sociale. PSD a scutit toți pensionarii de plata contribuțiilor sociale, iar pe cei cu pensii mai mici de 2.000 lei i-a scutit și de plata impozitului.'', a scris Ionel Arsene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.