Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Ciupe, prim-vicepreședintele Partidului Republican din România: Pedelizați până în măduva oaselor, PNL-iștii de azi și-au abandonat propria istorie

stiripesurse.ro
Ionel Ciupe

Republicanii români, prin vocea prim-vicepreședintelui Ionel Ciupe, îl evocă azi pe Ion I.C. Brătianu, cu ocazia împlinirii a 115 ani de la momentul alegerii sale în fruntea Partidului Național Liberal.

Născut în a doua jumătate a secolului al XIX-lea, fiul cel mai mare al lui Ion C. Brătianu, fondatorul Partidului Național Liberal, a jucat, pentru aproape două decenii, un rol important pe scena politică românească din prima jumătate a secolului al XX-lea.

„De cinci ori președinte al Consiliului de Miniștri, de trei ori ministru de interne, de două ori ministru al apărării naționale și de două ori ministru de externe, Ionel Brătianu, așa cum îl numeau apropiații, a contribuit, grație formației sale de inginer și spiritului antreprenorial, la construcția statului național unitar român, având un rol deosebit în succes reformei agrare și în elaborarea și votarea Constituției din 1923”, susține prim-vicepreședintele Partidului Republican din România.

„Ne revine nouă, republicanilor, sarcina de a omagia personalitățile artistice, culturale, istorice și politice ale țării, inclusiv pe cele liberale, întrucât actualii liberali au uitat de principiile și valorile doctrinare, de sloganul „prin noi înșine”, de popor și de slujirea Interesului Național.

Pedelizați până în măduva oaselor, liberalii lui Ciucă și ai lui Rareș Bogdan au abandonat până și istoria propriului partid”, conchide Ionel Ciupe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.