Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Ciupe, prim-vicepreședintele Partidului Republican: Profesorul de patriotism de la Bruxelles, Ghiță Falcă, o glumă politică proastă

Aradon
Ionel Ciupe

”De când s-a debarasat de Băsescu și l-a prins de picior pe noul său Dumnezeu politic – Klaus Iohannis - Gheorghe Falcă a îmbrățișat în mod fariseistic patriotismul, naționalismul. Da, tocmai el, un personaj politic bine-cunoscut pentru parcursul său extrem de controversat și pentru eticheta de "baron" politic.”, susține Ionel Ciupe, prim-vicepreședintele Partidului Republican din România.

”Oare Ghiță Falcă, cel care afirmă de alții că fac România de râs, a uitat zbieretele sale disperate din campania din 2019, atunci că țopăia cu disperare pe scenele din toată țara profețind lecția împărțirii unei pizza la 4 persoane?

Faptul că Gheorghe Falcă vine să ne învețe despre patriotism este o glumă proastă.

De înțelepciunea baronului de Arad ne putem lipsi. Este greu de crezut că un politician care a fost implicat în tot felul de practici controversate în epoca Băsescu poate oferi sfaturi credibile cu privire la patriotism.

Ce dovadă de patriotism a dat Ghiță Falcă atunci când aplauda toți penalii din PDL pe scenă?

Ce dovadă de patriotism a dat Ghiță Falcă în momentul în care a asistat impasibil la modul în care România este vândută la bucată și e prăduită de gașca pedelistă?

Gheorghe Falcă vine să ne dea lecții de patriotism, dar istoria sa politică și acțiunile trecute îl plasează într-o poziție puțin credibilă.

Românii au nevoie de lideri politici autentici și dedicați valorilor naționale, nu de politicieni care să se joace cu patriotismul în funcție de interesele lor personale sau politice.

Cu atât mai mult, nu au nevoie de lecții de patriotism de la un politician cu o biografie controversată.”, a mai spus el în comunicatul de presa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.